Inici >> Filosofia del Centre i Qui som

| El Centre Cosalut | Qui Som |

Filosofía

Cosalut neix amb l’objectiu d’esdevenir un centre terapèutic dirigit a totes aquelles persones que cerquen un tractament totalment manual i adaptat al problema específic de cada pacient, ja sigui infant, adolescent, adult o persona gran.

Patologies que tractem

En Cosalut amb la nostra filosofia de treball, podem tractar molts tipus de problemes:

Articulars: artrosi, artritis, protrusions i hèrnies discals, cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, etc.

Musculars: tendinitis, contractures, dolor muscular generalitzat, fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica, etc.

Lesions parts toves: esquinços, distensions lligamentoses, lesions de menisc, bursitis, calcificacions, síndrome del túnel carpià, etc.

Alteracions neurològiques: ictus, hemiplegies, neuropaties perifèriques, etc.

Alteracions de la postura: escoliosi, hipercifosi, hiperlordosi, decaiguda postural, etc.

Disfuncions del sòl pèlvic: hipotonia o feblesa de la faixa abdominal i sòl pèlvic, pèrdues involuntàries d’orina, canvis en el ritme de micció, disminució de sensibilitat en relacions sexuals, etc.

Altres: migranyes, problemes de l´ATM (articulació temporomandibular), mareigs, vertígens, problemes digestius, traumatismes, etc.

Valors

Amb l’experiència adquirida durant alguns anys a França tractant a una gran varietat de pacients i en col·laboració amb osteòpates, acupuntors i professionals del mètode Mézières, creiem en la importància de:

- La realització d’un tractament global que consideri totes les nostres estructures i funcions des dels peus al cap i que tingui en compte que el nostre cos crea compensacions en resposta al nostre ritme de vida, tipus d’activitats, hàbits posturals i alimentaris.

- La gran importància de la presa de consciència corporal del pacient en el procés de recuperació, així com a la seva vida diària, ja que d’aquesta manera podrà arribar a obtenir més independència per poder alleujar les tensions produïdes durant l’activitat quotidiana.

Per això a Cosalut, agafant la teràpia manual com a base i complementant-la amb coneixements de medicina tradicional xinesa, osteopatia, gimnàstica de consciència corporal i reeducació del sòl pèlvic, intentem arribar a l’arrel del problema en cada cas i buscar solucions amb un tractament personalitzat, fent que el pacient participi activament en la seva recuperació.

Atenció a Domicili

El nostre servei d’atenció a domicili vol proporcionar una atenció directa i integral a la persona i/o famílies. Té com objectiu donar l òptima atenció a persones grans, nens, discapacitats físics o psíquics i a persones amb dificultat per desplaçar-se.

Proporcionem un servei de qualitat en tot moment mitjançant una atenció personalitzada, adaptada a la problemàtica de cada cas.

Per més informació sobre l’atenció a domicili no dubti a consultar-nos.